ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΔΟΞΑ Θ.Ο.Ι. ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ

Ενισχυμένο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΟΞΑΣ από τη Γενική Συνέλευση

Πραγματοποιήθηκε ψες σε κλίμα ενότητας στο οίκημα του Σωματείου στην Περιστερώνα η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Σωματείου στην οποία παρευρέθηκε αυξημένος αριθμός μελών . Η Γενική Συνέλευση άρχισε με παρουσίαση από το Αντιπρόεδρο του Σωματείου κο Νίκο Κωνσταντίνου, της Έκθεσης Πεπραγμένων, των Οικονομικών Καταστάσεων, και του Οικονομικού Προγραμματισμού για την επόμενη πενταετία. Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Διοικητικού Συμβουλίου, στόχος είναι η μείωση του Προϋπολογισμού κατά 20% για τα επόμενα χρόνια και παράλληλα η προώθηση δράσεων για αύξηση των Εσόδων, ώστε το Σωματείο να μπορεί να ανταποκρίνεται στις οικονομικές του υποχρεώσεις. Πρόσθετα, η Γενική Συνέλευση ενημερώθηκε για τη συστηματική προσπάθεια που καταβάλλει το Διοικητικό Συμβούλιο για αναβάθμιση του γηπέδου του Σωματείου και μεταφορά της έδρας της Ομάδας στην Περιστερώνα, γεγονός που θα βοήσει οικονομικά και άλλως πως το Σωματείο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο απεύθυνε έκκληση προς όλους τους Κατωκοπίτες και φίλους της ΔΟΞΑΣ για οικονομική βοήθεια και στήριξη του Σωματείου για αντιμετώπιση των οικονομικών δυσκολιών. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης υποβλήθηκαν εισηγήσεις για έκδοση λαχείου με δώρο ένα καινούργιο αυτοκίνητο και σύσταση υποεπιτροπών του Συμβουλίου για προώθηση δράσεων που θα συμβάλουν στην αύξηση των εσόδων του Σωματείου.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου κος Κώστας Χριστοδούλου ανέφερε ότι ήδη προωθούνται οι απαραίτητες ενέργειες για στελέχωση της νέας ΔΟΞΑΣ, και έδωσε το μήνυμα ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΞΑ ΨΗΛΑ στην 1η Κατηγορία.

  • Gallery image
  • Gallery image
  • Gallery image
  • Gallery image
  • Gallery image
  • Gallery image
Gallery imageGallery imageGallery imageGallery imageGallery imageGallery image