ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2022/23

Αγαπητοί Κατωκοπίτες και φίλοι της ΔΟΞΑΣ.

Το προσφυγικό μας Σωματείο κατάφερε για 10η συνεχή χρονιά να παραμείνει στην 1η κατηγορία. Το γεγονός αυτό, με βάση τις οικονομικές δυνατότητες του σωματείου, αποτελεί άθλο. Όπως γνωρίζετε, μετά από προσπάθειες 12 ετών, η ομάδα μας τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα αγωνίζεται στο πλήρως αναβαθμισμένο γήπεδό μας στην Περιστερώνα.

Για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας και να καταστήσουμε το γήπεδό μας μια ισχυρή έδρα, όπως παλιά, χρειαζόμαστε την ηθική αλλά και οικονομική στήριξή σας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο στην προσπάθεια αυτή έχει ετοιμάσει σειρά οικονομικών προσφορών για εισιτήρια διαρκείας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Συγκεκριμένα προσφέρονται τα πιο κάτω οικονομικά πακέτα:

1. Κανονικό Εισιτήριο διαρκείας (αστέγαστος χώρος) 150 ευρώ
2. Χρυσό Εισιτήριο διαρκείας (στεγασμένος χώρος) 250 ευρώ
3. VIP Box Εισιτήριο διαρκείας 500 ευρώ

Σημειώνεται ότι όσοι προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας μέχρι τέλος Ιουνίου θα δικαιούνται ακόμη ένα δωρεάν για τη σύζυγό τους.

Πρόσθετα το Διοικητικό Συμβούλιο για προσέλκυση των νέων της περιοχής προσφέρει δωρεάν σε όλους τους νέους κάτω των 16 χρόνων εισιτήριο διαρκείας αξίας 150 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 22590809.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΟΞΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΨΗΛΑ