ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Σωματείο ΔΟΞΑ Θ.Ο.Ι. Κατωκοπιάς ευχαριστεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κο Αναστασιάδη.

Το Σωματείο ΔΟΞΑ Θ.Ο.Ι. Κατωκοπιάς, η κοινότητας Κατωκοπιάς, καθώς και οι  κάτοικοι των κοινοτήτων της περιοχής Μόρφου, εκφράζουν τις ιδιαίτερες  ευχαριστίες τους στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κο Νίκο Αναστασιάδη, στην Κυβέρνηση , στον ΚΟΑ και σε όσους άλλους συνέβαλαν  στην προώθηση του Έργου για αναβάθμιση του γηπέδου της ΔΟΞΑΣ στην Περιστερώνα.

Η προσπάθεια αναβάθμισης του γηπέδου χρονολογείται  από το 2010.  Η έναρξη όμως της διαδικασίας υλοποίησης του έργου κατέστη δυνατή μέσα από την σταθερή στήριξη του Προέδρου της Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης. Η αναβάθμιση του γηπέδου της ΔΟΞΑΣ εντάσσεται στο πλαίσιο της πάγιας πολιτικής της  Κυβέρνησης για  αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κάτοικων των κοινοτήτων της δυτικής Λευκωσίας μέσω της υλοποίησης έργων  υποδομής.

Τα κόστος του έργου ανέρχεται στα 2.000.000 εκατομμύρια ευρώ και περιλαμβάνει κατασκευή νέας κερκίδας στην ανατολική πλευρά, ανακατασκευή του χορτοτάπητα, πλήρη ανακατασκευή των αποδυτηρίων και των άλλων βοηθητικών χώρων, κ.α.

Το έργο θα αποτελεί ένα αθλητικό στολίδι για την περιοχή της δυτικής Λευκωσίας και θα μετατραπεί σε Περιφερειακό Αθλητικό Κέντρο το οποίο  θα μπορεί να αξιοποιηθεί και από άλλα προσφυγικά σωματεία  της επαρχίας Λευκωσίας καθώς και   από άλλες ομάδες της περιοχής οι οποίες θα αγωνίζονται στο πρωτάθλημά της 2ης Κατηγορίας. Η έναρξη των εργασιών αναμένεται  το 1ο  τρίμηνο  του νέου έτους και η ολοκλήρωσή τους τον Ιούλιο του 2021.

Καταληκτικά εκφράζουμε και πάλι τις θερμές μας ευχαριστίες στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, χωρίς τη στήριξη του οποίου, θα ήταν αδύνατη η πραγματοποίηση ενός έργου πνοής για τη δυτική Λευκωσία.

ΔΟΞΑ Θ.Ο.Ι. ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ

ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ