ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς οι διαδικασίες για το γήπεδο
της ΔΟΞΑΣ στην Περιστερώνα.

Το Σωματείο ΔΟΞΑ Θ.Ο.Ι. Κατωκοπιάς ανακοινώνει ότι σήμερα παρέδωσε στον Πρόεδρο του ΚΟΑ πλήρες σετ όλων των απαιτούμενων μελετών, (αρχιτεκτονικών, στατικών, ηλεκτρολογικών, μηχανολογικών, χορτοτάπητα, φωτισμού, σχέδιο ασφάλειας και υγείας, επιμέτρηση ποσοτήτων και αναλυτική κοστολόγηση) στη βάση των εισηγήσεων/απαιτήσεων του ΚΟΑ και της ΚΟΠ, καθώς και πλήρες σετ Εγγράφων Διαγωνισμού για προκήρυξη Προσφορών.
Σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες, μετά την εξέταση των υποβληθέντων Εγγράφων από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του ΚΟΑ και την έγκρισή τους από το Διοικητικό Συμβούλιο, θα προχωρήσει τάχιστα η προκήρυξη προσφορών για υλοποίηση του Έργου.
Το Σωματείο μας ευελπιστεί ότι οι εργασίες για αναβάθμιση του γηπέδου μας στην Περιστερώνα θα αρχίσουν εντός του 2018.
Με την ευκαιρία αυτή το Σωματείο μας εκφράζει τις ευχαριστίες του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τη στήριξή του, καθώς επίσης στον Πρόεδρο, το Διοικητικό Συμβούλιο και τις Τεχνικές Υπηρεσίες του ΚΟΑ για τη βοήθεια και συμπαράσταση στην προσπάθεια μας.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Λεζάντα: Στιγμιότυπο από τη συνάντηση του Προέδρου του ΚΟΑ με μέλη του Συμβουλίου του ΔΟΞΑΣ, για την παράδοση των Εγγράφων για το γήπεδο.